Képtár > Geolino képgaléria > Programok Halimbán

Legjobb helyezett - Programok Halimbán
IMG_3488.JPG
Szalai Miklós Emlékház367 MegtekintésSzalai Miklós Emlékház mellett Gyógynövény Tankert és a Helytörténeti Gyűjtemény is található.
(8 Szavazat)
gyógynövényes.jpg
Szalai Miklós Gyógynövényeskert348 MegtekintésSzalai Miklós Gyógynövényeskert Bemutató és Oktatóközpont
(7 Szavazat)
P1190487b.jpg
Üveggyár látogatás372 MegtekintésKézi üveghuta megtekintése. Egy boros- vagy pezsgőskehely készítés folyamatának végigkísérése: üvegfúvás, szárhúzás, talpkészítés, pattintás, csiszolás, beégetés. Csak hétköznapon, munkaidőben, előzetes egyeztetéssel.
(9 Szavazat)
Kézművesfoglalkozás 1_.jpg
Kézműves foglalkozás352 MegtekintésGyertyakészítés méhviaszból.
(6 Szavazat)
Gyógynövéányismereti tábor 20120_0615 120.jpg
Gyógynövényismereti programok 339 MegtekintésSzalai Miklós Gyógynövényeskert Bemutató és Oktatóközpont meglátogatása. Szakmai kísérettel és háromféle gyógytea kóstoltatással egybekötve mutatjuk be a Magyarországon egyedülálló, 2010-ben felújított impozáns gyógynövény bemutatóhelyet.
(6 Szavazat)
IMG_7624.JPG
Bakony túrák354 MegtekintésGyalogtúra a Padragi-víz völgyében (7,5 km). A túra során különleges sziklaalakzatok között haladnak el a csoportok - "Oroszlán Szikla" -, látogatást tesznek egy csodálatos szurdokvölgybe, felkeresnek egy természetes karsztforrást, valamint egy híres barlangot is.
(8 Szavazat)
Kézművesfoglalkozás 2_.jpg
Kézműves foglalkozás336 MegtekintésTöbbféle lehetőség közül választhatnak a gyerekek.
(6 Szavazat)
IMG_7690.JPG
Séta a Malomvölgyi pihenőparkba357 MegtekintésIsmerkedés Halimba helytörténetével (Kossuth emléktábla, Barcza kúria), a helyi növényvilággal, geológiai érdekességekkel, "Szent László pénz" keresés és a "legenda ismertetése".
(9 Szavazat)
Halimbai Kis-tó~0.jpg
Halimbai Kis-tó340 MegtekintésSzépen rendezett horgásztó jó kirándulóhely.
(6 Szavazat)
Méhecskesimogatás.jpg
Méhecskesimogatás385 MegtekintésMráz Attila halimbai méhész betekintést nyújt a méhek szorgos életébe, az általa készített „üvegkaptár” falain keresztül (védőfelszerelést biztosítunk)
(6 Szavazat)
p_halimba_198-198g7lAfbFMUf.jpg
Herbaporta312 MegtekintésFalusi vendégasztal szolgáltatás keretében a megtermelt alapanyagokból saját receptek alapján készülnek a savanyúságaink, befõttek, szörpök, lekvárok. A sertésekbõl házikolbász szalonna, sonka. Ezeket a hagyományos recepteket egészítem ki, erõsítem fel akár hagyományos, akár újszerûnek mondható fûszerezéssel, melyhez a megszerzett fûszernövény termesztõi tudás szolgáltat alapot. Rendszeresen fõzünk közösségi rendezvényeken, fõzõ versenyeken.
(3 Szavazat)
_DSC5865.JPG
kovácsolás233 MegtekintésMegújult programmal állunk idéntől a csoportosan érkező vendégeink rendelkezésére. Tartalmas, érdekes program elérhető áron, helyben. Igény szerint kovácsotvas ajándéktárgyak kaphatók, rendelhetők.
(2 Szavazat)
12 fájl 1 oldalon